Dovoz tovaru s oslobodením od DPH (colný režim 4200) - Drozd, Marián
Článok vysvetľuje postup pri uplatňovaní dane z pridanej hodnoty, ak tovar z krajín mimo EÚ vstupuje na územie EÚ (voľný obeh) a následne je prepravený do iného členského štátu.