Audit ako jeden z nástrojov zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Melicherová, Ingrid, 1971-
Význam auditu - pre samotný manažment a vlastníkov podniku, pre externých užívateľov - verejnosť, pre externých užívateľov - štát, štátne inštitúcie.