Uplatňovanie aktivizujúcich vyučovacích metód vo vysokoškolskej výučbe - Kovalev, Andrej
Podstata a klasifikácia vyučovacích metód. Úloha vyučovacích metód v modernizácii vyučovania. Technológia a klasifikácia aktivizujúcich vyučovacích metód.