Zabezpečovacie účtovníctvo podľa novely IFRS 9 - Tumpach, Miloš, 1970-
V novembri 2013 prijala IASB novelu štandardu IFRS 9, čím do istej miery zásadne zmenila existujúci stav, ale aj očakávania súvisiace s vykazovaním finančných nástrojov. Ide o doplnenie textu štandardu o kapitolu 6, venovanej zabezpečovaciemu účtovníctvu (hadge accounting).