Komunikácia a rytmus - Marcelli, Miroslav
Pojmy a teoretické koncepcie, prinášajúce dôkazy o produktívnosti analýz, ktoré sa kedysi začali filozofickými úvahami o rytmickej povahe bytia. Rytmus ako jediný spôsob riadenia a zachovávania najrozličnejších energií.