Organizácia a financovanie vzdelávania v krajinách Európskej únie - Neupauerová, Zuzana
Financovanie a organizácia školstva krajín európskej dvadsaťosmičky. Objem verejných prostriedkov plynúcich do vzdelávania a využívania financovania vzdelávania, a to vo forme školného, zápisného a ďalších poplatkov.