Environmentálne dane a ich dopad na ekonomické subjekty - Mikócziová, Jana
Environmentálna politika a jej nástroje. Environmentálne platby a ich funkcie. Negatívne externality. Environmentálne dane. Environmentálna daň ako nástroj stanovenia environmentálne prijateľného rozsahu emisií. Environmentálna daň ako nástroj na stimuláciu inovačných procesov. Nevýhody a obmedzenia environmentálnych daní.