Konsolidácia verejných financií prostredníctvom verejných príjmov - Zubaľová, Alena, 1959-
Spoločné trendy v daňovej politike krajín Európskej únie a OECD. Podiel daní na HDP v krajinách OECD (2011). Vývoj podielu daní na HDP, krajiny V4 a OECD priemer, 1995-2011. Implementácia princípov zdanenia do daňového systému s dôrazom na faktory determinujúce ekonomiku.