K problematike výnosovej krivky štátnych dlhopisov počas finančnej krízy - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Štatistická analýza reakcie denných rozpätí štátnych dlhopisov na najsilnejšie impulzy prichádzajúce z neštandardných opatrení menovej politiky.