Preprava zvierat: Dbať na prirodzené prostredie - Brezovský, Jozef
Preprava živých hospodárskych zvierat. Dve prepravné kategórie. Zohľadnenie životného cyklu. Dôkladné plánovanie. Prestávky musia byť.