[Dopytové funkcie a trhová rovnováha] - Kintler, Jakub, 1979-
Recenzia na monografiu, ktorá komplexným spôsobom systematizuje poznatky z aplikovaného výskumu uskutočneného prostredníctvom prípadových štúdií.