Manažment efektívnosti využívania neobežného majetku v podniku - Jacková, Anna
Efektívne využívanie neobežného majetku v podniku je predpokladom úspešného fungovania v trhovej ekonomike. Neobežný majetok vstupuje do podniku, má svoj životný cyklus a potom v podniku končí. Počas celej svojej doby životnosti sa v podniku postupne prenáša zo svojej pozície v majetkovej štruktúre, cez náklady až do konečnej ceny výrobkov, tovarov a služieb.