Silver Consumers and Their Shopping Specifics - Lesáková, Dagmar, 1949-
Identifikácia preferenčných faktorov pri výbere nákupného miesta u seniorov, faktory ovplyvňujúce ich nákupné rozhodovanie v potravinárskych obchodoch.