Hospodárska politika a ekonomický rozvoj - Vondrová, Andrea, 1987-
Autorka sa v príspevku zaoberá niekoľkými novovytvorenými alternatívnymi meraniami, ktoré berú do úvahy kvalitu života, a ktoré umožňujú ich výsledky agregovať do rozhodovania a tvorby hospodárskej politiky vybraných krajín a tým vplývať na kvalitu života jednotlivcov.