Prorastový vplyv priamych zahraničných investícií v krajinách EÚ8 - Fifeková, Elena
Identifikácia možného vplyvu priamych zahraničných investícií na ekonomický rast v krajinách EÚ8. Príspevok hodnotí jednak faktory, ktoré v rozhodujúcej miere ovplyvnili prílev priamych zahraničných investícií do sledovaných krajín a jednak ich možný prorastový vplyv, ktorý sa prejavil tak v raste kapitálovej zásoby, ako aj vo vývoji súhrnnej produktivity faktorov.