Interpretace NÚR - Děrgel, Martin
Nezávislá odborná inštitúcia ("Národní účetní rada - NÚR") na podporu odbornej spôsobilosti a profesijnej etiky pri rozvoji účtovných profesií v oblasti metodiky účtovníctva v Českej republike. Metodické pokyny k účtovníckym otázkam a problémom účtovníctva v ČR, ktoré nemajú podpornú právnu silu v českých účtovných štandardoch.