Teória verzus právna úprava ohodnocovania podnikov na Slovensku - Hrvoľová, Božena
Obmedzenia právnych noriem pri využívaní najnovších poznatkov teórie. Príklady súvisiace s podnikateľskou metódou, s ktorými sa dá stretnúť pri vypracúvaní revíznych posudkov a príklady, keď právna úprava neumožňuje použiť aktuálne teoretické príklady.