[Ekonometrické modelovanie] - Furková, Andrea, 1975-
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je formulácia základných teoretických princípov tvorby ekonometrických modelov, objasnenie teoretických prístupov a algoritmov odhadov parametrov ekonometrických modelov a ilustrácia týchto teoretických prístupov a algoritmov pri odhade parametrov jednorovnicových, ako aj viacrovnicových ekonometrických modelov.