[EDAMBA 2013 – medzinárodná vedecká konferencia pre doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov] - Machová, Martina
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala v dňoch 14 novembra 2013 v Bratislave.