Daňové súvislosti cezhraničných fúzií ako nástroja finančného reinžinieringu - Záhumenská, Miroslava
Interné a externé nástroje finančného reinžinieringu. Fúzie. Vývoj hodnoty a počtu celosvetových fúzií a akvizícií (2004-2013). Motívy fúzií. Daňové súvislosti cezhraničných fúzií z pohľadu európskej legislatívy. Daňové súvislosti cezhraničných fúzií z pohľadu slovenskej legislatívy. Empirická štúdia.