Finančný trh v kontexte podnikateľskej sféry - Šabíková, Ingrid
Zdravé podnikateľské prostredie ako základný predpoklad dlhodobej konkurencieschopnosti a rastu trhovej ekonomiky. Zmeny v podnikateľskom prostredí na Slovensku. Inštitúcie a infraštruktúra finančného trhu v SR.