Einige Bemerkungen zur Deutsch-Slowakischen kontrastiven Linguistik - Adamcová, Lívia
Nezastupiteľné miesto kontrastívnej metódy v súčasnej germanistickej lingvistike a porovnanie niektorých dôležitých elementov slovenčiny a nemčiny.