Ako pripravovať a organizovať hodnotiace pohovory - Hutník, Vladimír
Ciele hodnotenia, ktoré vytvárajú ďalšie predpoklady pre využitie kvalifikácie a zhodnotenia profesijného výkonu pracovníka. Konkrétna, ambiciózna, reálna, akceptovateľná, termínovaná úloha (KARAT). Desať základných znakov hodnotenia.