Formy a procesy verejného a neverejného obstarávania - Jurkovičová, Lujza
Strategická úloha obstarávania v podniku. Obsahová náplň obstarávania. Neverejné obstarávanie. Verejné obstarávanie. Legislatíva. Hlavné zásady verejného obstarávania. Formy verejného a neverejného obstarávania. Metódy využívané v neverejnom obstarávaní. Metódy využívané vo verejnom obstarávaní.