Generácia X, Y, Z na trhu práce - Strážovská, Helena
Generácie a ich časové horizonty. Charakteristika generácií: generácia svetových vojen, generácia staviteľov, generácia baby boomers, generácia X, Y, Z, generácia alfa. Generácie a trh práce. Nezamestnanosť vo svete. Generácie na Slovensku. Nezamestnanosť na Slovensku.