Význam využitia plánovania vo verejnej správe a regionálnom rozvoji - Blašková, Mária
Príspevok poukazuje na nedocenenie možností využívania plánovania nielen na úrovni makroekonomickej ale aj na úrovni regionálnej a miestnej, pri vytváraní podmienok a zabezpečovaní trvalo udržateľného rozvoja Slovenska.