Manažér na novej pozícii ako si získať dôveru ľudí? - Stubbs, Zlatica Maria
Výzvy, ktorým čelí manažér v novej funkcii, či už je to povýšenie, zmena oddelenia, podniku, alebo nové pôsobenie v inom kultúrnom prostredí. Hlavné kroky v novej situácii.