Ako správne na konzultačný predaj? - Kyselica, Ivan
Konzultačný predaj ako nástroj na budovanie dlhodobých vzťahov so zákazníkmi. Prístup tradičného a konzultačného predajcu. Dôvera a pravidlá konzultačného predaja.