Krátka konfrontácia učebníc španielskeho jazyka z hľadiska výučby minulých časov - Spišiaková, Mária, 1973-
Analýza a porovnanie systému slovesných časov v slovenčine a španielčine a používanie minulých časov v oboch jazykoch.