Máš bunky na techniku? - Rogalska, Karin
Projekt fit4future Slovensko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory (SNOPK) v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR, ktorého snahou je prispieť k vyššej kvalifikácii mladých ľudí a znížiť nezamestnanosť absolventov.