[Vizuálne médium vo výučbe cudzích jazykov] - Széherová, Eva
Recenzia na monografiu, ktorá prispieva k riešeniu aktuálnych otázok výučby cudzieho jazyka pomocou vizuálnych médií na základe výskumu a spracovania podstatných aspektov súvisiacich s uplatnením vizuálnych médií v edukačnom prostredí školy.