Národný štandard finančnej gramotnosti a finančné vedomosti študentov vysokých škôl na Slovensku - Bačová, Monika
Definícia finančnej gramotnosti podľa Národného štandardu finančnej gramotnosti. Príspevok prezentuje výsledky prieskumu o vedomostiach študentov študujúcich rôzne študijné odbory na rôznych stupňoch štúdia na vysokých školách na Slovensku na základe jedenástich vedomostných otázok, položených v súlade s vybranými témami finančného vzdelávania špecifikovanými Národným štandardom finančnej gramotnosti.