Finančné správanie a postoje ako základné prvky finančnej gramotnosti vysokoškolákov - Bačová, Monika
Príspevok prezentuje výsledky prieskumu o finančnej gramotnosti vysokoškolákov s dôrazom na ich finančné správanie a postoje, ktoré zaujímajú v každodennom živote.