Finančná gramotnosť študentov prvého ročníka na PHF so sídlom v Košiciach, EU v Bratislave : analýza správania sa na finančnom trhu - Čonková, Monika, 1976-
Príspevok analyzuje správanie sa na finančnom trhu študentov 1. ročníka PHF v Košiciach. Porovnanie výsledkov s dostupnými závermi existujúcich svetových výskumných štúdií.