Vývoj a možnosti získania virtuálnej meny BITCOIN - Bolek, Vladimír, 1988-
Získať virtuálnu menu bitcoin do virtuálnej peňaženky je možné rôznymi spôsobmi. Najčastejším a z hľadiska informačnej bezpečnosti najmenej nebezpečným spôsobom je predaj tovaru, výrobkov a služieb.