Princíp fungovania virtuálnej meny Bitcoin - Bolek, Vladimír, 1988-
Investori a obchodníci majú čoraz väčší záujem o investovanie do virtuálnych mien a obchodovanie s nimi. Virtuálne, digitálne meny v odbornej terminológii nazývame kybermeny. Najznámejšia virtuálna mena v súčasnosti - Bitcoin.