Progresívne metódy vyvažovania výrobných liniek - Lovíšková, Jana
Riešenie problematiky vyvažovania liniek spracovaním prehľadu a kritické hodnotenie využiteľnosti existujúcich metód a postupov vyvažovania výrobných liniek. Charakteristika druhov výrobných liniek. Modely a metódy vyvažovania výrobnej linky.