Hodnotenie vzdelávacej činnosti - Tkáč, Michal, 1958-
Potenciál ľudského kapitálu, ako jedného z hlavných determinantov konkurencieschopnosti, je nevyhnutné zvyšovať kontinuálnym vzdelávaním. Rôzne vzdelávacie aktivity dosahujú rozličnú mieru efektivity. Hodnotenie vzdelávania, kritériá a metódy hodnotenia. Metodický rámec hodnotenia vzdelávacích aktivít.