Zmeny v sústave odborov vzdelávania na stredných školách - Neupauerová, Zuzana
Zákonom č. 464/2013 Z. z. bol novelizovaný zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.