Nožnice v mliekarenstve sa roztvárajú - Jurašková, Tatiana
Nakúpiť draho a predať lacno - takto vyzerá súčasná matematika v mliekarenstve, ktorá spôsobuje spracovateľským podnikom svojou nepriamou úmerou vrásky na čele. Prvovýrobcovia mlieka naďalej v strate. Spoločnosť TAMI chce vyrábať aj syry privátnej značky.