Elektronický strážcovia sa presadzujú ťažko - Krištofičová, Dagmar
Projekt Helps je domáca starostlivosť, ktorá sa zaoberá inovatívnymi formami starostlivosti o starých a ohrozených ľudí v ich vlastnom, domácom prostredí. Skúsenosti a praktický prínos elektronických strážcov.