Genderové rozdiely v konzistencii a pozornosti v personálnych výberoch z hľadiska úloh personálneho manažmentu - Hanák, Róbert, 1979-
Analýza súčasných prístupov ku skúmaniu genderových rozdielov z hľadiska personálneho zabezpečenia výberu uchádzačov o zamestnanie v malých a stredných podnikoch SR. Základné rozdiely v rozhodovaní v rámci výberového procesu medzi mužmi a ženami.