Rastúci význam personálneho manažmentu v kontexte celostného riadenia podnikov počas zmien - Jamnický, Peter
Riadenie zmien v podnikoch v kontexte riadenia ľudských zdrojov. Vývoj podniku a chápanie a zavádzanie zmien. Vnímanie potreby zmien z pohľadu zamestnancov a manažérov. Rastúci význam personálneho marketingu pri celostnom riadení podnikov počas zmien.