Zahraničné skúsenosti vyplývajúce z aplikácie participatívneho rozpočtovania - Neupauerová, Zuzana
Participatívne rozpočtovanie v Amerike. Participatívne rozpočtovanie v Afrike. Participatívne rozpočtovanie v Ázii.