Návrh implementácie predmetu "Sociálne podnikanie " do vyučovacieho procesu - Pčolinská, Lenka
Ciele predmetu "Sociálne podnikanie" a význam sociálneho podnikania pre ekonomiku jednotlivých krajín. Porozumenie fungovania sociálneho podniku a priestor pre prípravu novozaložených sociálnych podnikov.