Aktuálne otázky realitného trhu v krajinách V4 - Širaňová, Mária
Cenový vývoj na realitnom trhu krajín V4. Transparentnosť trhu nehnuteľností krajín V4. Analýza vybraných indikátorov realitného trhu rezidenčných nehnuteľností krajín V4. Analýza vybraných charakteristík realitného trhu komerčných nehnuteľností krajín V4.