Daň z pridanej hodnoty - zákon s komentárom - Jablonková, Zdenka
Úplné znenie zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení účinnom k 1.1.2014. Jednotlivé ustanovenia zákona dopĺňa odborný komentár s príkladmi a judikatúrou.