Indikátory identifikácie a merania regionálnych disparít (niekoľko poznámok k výberu indikátorov) - Michálek, Anton
Identifikácia a meranie regionálnych disparít (RD) v kontexte súčasných poznatkov. Empirické poznatky o výbere a použití indikátorov RD. Vymedzenie indikátorov RD a ich členenie. Jednoduché a integrované indikátory RD. Ekonomické a sociálne indikátory RD.