Ako ísť vlastnou cestou - Košturiak, Ján
Ako byť úspešný vo vlastnom podnikaní. Dôležité vlastnosti: byť výkonný, vášeň pre vec, ktorej sa venujem, výnimočnosť vo svojom odbore. Pochopenie globálnych trendov a hľadanie vlastnej cesty. Neustále zmeny. Vytváranie novej hodnoty pre klienta, inovácie a komunikácia so zákazníkom. Desať vecí, ktoré by mal podnikateľ vedieť.