Zápis detí do 1. ročníka bude prebiehať od 15.1.2014 do 15.2.2014 - Neupauerová, Zuzana
V termíne medzi 15. januárom a 15. februárom 2014 sa uskutočnia zápisy žiakov do 1. ročníka základnej školy. Zákony a nariadenia: zákon č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o doplnení niektorých zákonov.